Invitasjon og program

Her er mal for oppsett av invitasjoner og program. Skissene viser noen av mulighetene – det er flere eksempler i malen du laster ned.
Mockup med eksempel på invitasjon med hovedlogo
Mockup fra graphicgoogle.com

I malen finnes ulike oppsett for ensidige program/invitasjoner og oppsett for to sider. Alle farger i fargepaletten kan brukes, men hold deg til en eller to farger i en invitasjon. Bruk gjerne en av våre anbefalte fargeklanger og pass på å velge bilder som passer til.

Invitasjoner skal ikke være tettpakket, men oppleves luftige og innbydende. Tekst i invitasjonen bør få frem essensen av arrangementet og trigge til deltakelse. Ved behov for mer informasjon kan du vise til nettsiden.

PS! Denne malen er for grafikere og krever egen programvare, men vi har også mal for invitasjoner og program i PowerPoint.

Ensidig invitasjon/program

Eksempler på ensidig invitasjon

Flersidig invitasjon/program

For større invitasjoner og program kan innholdet fordeles over flere sider. Er fylkeskommunen hovedarrangør og har eksterne medarrangører, skal deres logoer synliggjøres på baksiden eller nederst på forsiden. Telemark fylkeskommune har logoen sin øverst til venstre.

Eksempler på forsider på tosidig invitasjon

Eksempler på baksider på tosidig invitasjon

Last ned mal

Designmal for grafikere

Filene krever Adobe InDesign, og kjennskap til programmet. Gjør deg kjent med retningslinjer for bruk av Telemark fylkeskommunes visuelle profil før du begynner arbeidet. Du må installere fontene Nunito og Nunito Sans før du åpner filen.

Telemark fylkeskommune bruker Scandia 2000 eller tilsvarende ubestrøket papir i våre trykksaker. Les mer om papiranbefaling her.

Publisert: 15.05.2023 Oppdatert: 29.04.2024 kl.12:37