Meld deg på Frivillighetsdialogen 2024

Barn sitter rundt et bål
Aktiviteter og tilbud til barn krever at mange stiller opp som frivillige. Her er en speidergruppe samlet rundt bålet. Foto: Kristin Berge

Av:

Kristin Berge

Publisert:

22.02.2024

Oppdatert:

22.02.2024 kl.16:32

9. april arrangeres Frivillighetsdialogen i Skien. Tema for årets dialog er morgendagens frivillige.
  • Hva kan vi gjøre sammen for å rekruttere nye og flere frivillige? 
  • Hvilken frivillighetspolitikk trengs for å rekruttere frivillige blant ungdom? 
  • Finnes det gode eksempler vi kan la oss inspirere av? 

- Dette er noen av spørsmålene vi skal diskutere i løpet av årets frivillighetsdialog, sier Ida Sommer Clewemar, friluftsrådgiver i Telemark fylkeskommune. 

Vil ha de unge med

- Vi har som ønske og mål å øke deltakelsen blant barn og unge, siden denne gruppen er underrepresentert i organisasjonene. Vi håper å kunne utveksle erfaringer, dele gode ideer og bygge nettverk, sier Clewemar på vegne av fylkeskommunen som arrangør. 

- Organisasjoner og andre frivillige kan melde seg på, og er også velkommen til å presentere seg med en roll up eller lignende i foajeen i Ibsenhuset - der dialogen skal foregå, sier hun. 

Program og påmelding

Frivillige organisasjoner på regionalt nivå, lokalpolitikere, frivillighetssentraler, offentlige virksomheter og andre samarbeidsaktører kan melde seg på, og ønskes hjertelig velkommen til dialog!

Se hele programmet med påmeldingsinformasjon her: Invitasjon til frivillighetsdialogen 2024.pdf

Blant gjestene er Idrettskretsen, Norges musikkorpsforbund, DNT Telemark og Hilde Alice Vågslid, leder for hovedutvalg for kultur, reiseliv og frivillighet. 

OBS! Påmeldingsfrist er 2. april.