Avspark 7. februar

Velkommen til fellessamling for alle bibliotekansatte i Telemark

Vi feirer at vi er et nytt bibliotekfylke, og inviterer alle bibliotekansatte til en felles dag på Notodden, onsdag 7. februar. Sted og tid: Bok & blueshuset, kl. 09:30-15:00. Dagen er gratis, inkludert lunsj for. 
 
Vi har hentet inn to foredragsholderne som har gjort stort inntrykk på oss det siste året og er stolte av å få: 

Jens Kihl, kulturredaktør i Bergens Tidende på besøk. Jens Kihl snakket om drivkraften i biblioteka under årets biblioteklederkonferanse og tok alle med storm! Når sentraliseringa, rikmannsveldet og teknologien tek grep, kva skal vere vårt svar? 
Han er forfatter, journalist og har vært leder i Norsk Målungdom og nestleder i Noregs Mållag.

Eivind Skogen fra Netlife skal snakke om hvordan vi som formidlere og utviklere i bibliotek kan bidra til grønnere tjenester og mindre digital forurensing. For alt du gjør digitalt har et fysisk fotavtrykk. 
Eivind jobber med strategi og innhold i Netlife, som er et selskap som utvikler grønne digitale tjenester. 

Lene Kleivi, biblioteksjef i Kviteseid og Jeanette Aas Andersen, biblioteksjef i Siljan vil fortelle om hvordan de har jobbet, og skal jobbe, med samskaping i sin kommune. Og, fått til så mye spennende at vi må snakke om det!

Grete Bro Thuestad, biblioteksjef Notodden bibliotek forteller om aktiviteter i biblioteket.

Telemarks nye kultursjef, Maja Foss Five vil være med deler av dagen.    

Vi ser frem til en dag sammen med dere som vi håper vil inspirere og bidra til at vi i bibliotek-Telemark blir bedre kjent med hverandre. 

Vel møtt!

Publisert:

05.01.2024

Oppdatert:

05.01.2024 kl.12:36


Emneord:

Fylkesbibliotek