Årets elevrådsstyre er klart!

Elevrådsstyret
Foto: Trond Gausnes

Av:

Anne Stine Midtgarden

Publisert:

14.09.2023

Oppdatert:

14.09.2023 kl.14:14

Dette skoleårets elevråd har hatt sitt første møte, og den viktigste saken var å få på plass et styre for 2023/24. Leder for elevrådsstyret i år er Jason Al-Saqqa i klasse 3PÅB og nestleder er Noah Herrefoss i klasse 3IDC.

Resten av styret består av Christian Sølyst, 4PÅA, Erlisa Shehi,  2MEA, Ingeborg Semb, 2KOB, Snorre Bøen Wiik, 1REA, Inger Pernille Løkling, 1REB og
Kaja Sølverød i klasse 2MIA.

Styret har god tro på at årets elevråd kan bli et verdifullt bidrag til en god skole for elevene ved Hjalmar Johansen videregående skole. Lederduoen Jason og Noah er engasjerte folk som har erfaring fra elevrådsarbeid og andre prosjekter for ungdom. 

Noah brenner for Operasjon Dagsverk og håper skolen kan samles om OD-dagen som kommer 2. november. Jason ønsker prosjekter i regi av Erasmus+ som er EU sitt program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett. Temauka for rus skal de også være med å ferdigstille et program for. Ellers nevner de miljøtiltak som nye søplebøtter med bedre mulighet for søppelsortering, klesbyttedag og sjakkturnering.

Les mer om elevdemokrati og prosjektene elevrådsstyret er engasjert i:

Vestfold og Telemark fylkeskommune - Elevdemokrati (vtfk.no)

Operasjon Dagsverk (od.no)

Erasmus+| EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett (erasmuspluss.no)