Kjære foreldre og foresatte, kjære avgangselever!


Publisert:

16.06.2020

Oppdatert:

10.08.2020 kl.14:09

Avgangselevene 2020 går inn i historien. Dere fikk en svært spesiell avslutning på årene på videregående skole når hele Norge lukket ned i mars 2020. Det ble hjemmeundervisning på nett, alle eksamener ble avlyst og russetiden ble både kort og annerledes.

Elever og lærere ble kastet i vannet og måtte lære å svømme når all undervisning fra en uke til en annen skulle foregå på skjerm og internett. Heldigvis hadde hele skolen tatt i bruk Teams i høst, så for mange var det ikke mange takene som måtte til for å kunne holde seg flytende. Men det var en utfordrende og spesiell periode. Det å ikke kunne komme til skolen og møte klassekamerater, venner og lærere ble et savn for mange. En stor takk til elevene og familiene deres for at dere holdt ut!


Men nå er det juni, sommeren er her og ferien er for mange rett rundt hjørnet. Vi takker dere foreldre og foresatte for at vi fikk ha ungdommene deres på Hjalmar Johansen videregående skole. Og tusen takk til dere elever for at dere ville tilbringe ett eller flere år på skolen vår. Lykke til på ferden videre i livet!


Vi ønsker dere alle en flott sommer!


Hilsen fra alle oss på Hjalmar Johansen videregående skole