Program for restaurant og matfag - 6. og 7. april
Onsdag 6. april kl 08.45 - 09.00. Velkommen til oss!
Oppmøte i kantinen, rett inn hoveddøren vi deler med fritidsparken. Kantinen til skolen ligger da til venstre.
Ting du må ha med deg:
Klær som er egnet på kjøkkenet som bomullsbukse/jeans, langermet genser (ikke fleecetøy eller store hettegensere).
Innesko. Av sikkerhetshensyn og hygieniske årsaker, så skal de være hele sko og ikke slippers. Sko er påkrevd.
Plan og mål for dagen:
06.04.22
9.00-10.00 Litt informasjon om RM avdelingen i Restaurant/Konferanseavdelingen om dagene hos oss, og ulike yrker det er mulig å velge. |
10.00-13.00 Vi lager lunsj Dekking Vi spiser |
13.30-15.00 Opprydding Plan for neste dag |
07.04.22
9.00-9.15 Dagen i dag Middag Dessert |
9.15-13.00 Produksjon av en 3 retters Forrett Dekking Vi spiser |
13.30-15.00 Opprydding Avslutning |
Program for medier og kommunikasjonsfag - 6. og 7. april
Klokkeslett |
Rom |
6. april |
Lærere |
09.00 – 09.40 |
Visningsrom A263
|
Velkommen, fravær, gjennomgang MK og program for dagene |
|
09.50 – 11.30 |
Visningsrom A263
|
Praktisk oppgave sammen med elever |
|
11.30 - 12.00 |
LUNSJ |
|
|
12.00 – 14.00 |
Visningsrom A263
|
12.00: Valgfrie programfag på MK.
12.45: Programfagene Mediesamfunnet og Medieuttrykk, Grafisk.
13.30: ProgramfagMedieuttrykk, film og foto |
|
Klokkeslett |
Rom |
7. april |
Lærere |
09.00 - 10.00 |
Visingsrom A262 |
Opprop Inndeling i grupper. |
|
10.00 – 10.45 |
Visingsrom A262 |
Eksempler på elevarbeider hvor de bruker mediefagene + andre arbeider |
|
11.00 – 11.30 |
Visingsrom A262 |
Spørsmålsrunde og overordnede temaer dere lurer på |
|
11.30– 12.00 |
LUNSJ |
|
|
12.00 - 14.00 |
Visingsrom A263 |
Praktisk oppgave |
|
Program for idrettsfag - 6. og 7. april
Dag 1
0900 – 1100 i auditoriet i 1. etasje:
- Hei og velkommen og informasjon om dagens program
- Informasjon om utdanningsprogrammet
- Informasjon om fellesfag
1100 – 1145: Lunsj i kantina
1145 – 1345: Idrettshallen:
- Aktivitet i hallen med ulike aktiviteter
Dag 2
0900 – 1100;
- Aktivitet i hallen med ulike aktiviteter
1100 – 1145: Lunsj i kantina
1145 – 1230: Omvisning i grupper
1230 – 1300: Auditoriet:
- Oppsummering og avslutning
Husk å ta med treningstøy, vannflaske og matpakke.