"Vennskap i bevegelse"

Foto: IF Skiens Grane

Publisert:

25.04.2022

Oppdatert:

25.04.2022 kl.13:43

Å begynne i første klasse på barneskolen kan være både spennende og skummelt. Fotballklubben IF Skiens Grane har derfor satt i gang "Vennskap i bevegelse" der barn kan bli litt kjent med hverandre før skolestart. Våre idrettselever i tredjeklasse er med som instruktører.

I prosjektet får barn som skal begynne på skolen til høsten være med på aktivitetsdager som klubben arrangerer i samarbeid med blant annet lærere og elever ved Hjalmar Johansen videregående skole. Første samling gikk av stabelen forrige uke, og klubben melder at det det ble en magisk dag i solskinnet på Grane. Det var 54 skolestartere i 5-årsalderen som møtte opp, og de fikk hjelp av 22 flinke aktivitetsledere. 20 engasjerte barnehageansatte bidro også til at det ble en vellykket dag. Neste samling er om to uker. - Dette er et nydelig samarbeid, sier skolens lærer i idrettsfag Lars Håndlykken.

Prosjektet "Vennskap i bevegelse" er et samarbeid mellom 
Hjalmar Johansen videregående skole, Lunde barneskole, idrettskretsen i Vestfold og Telemark, Aktiv365, Meny Myren og IF Skiens Grane. Barnehagene som deltok var Bakken, Lundedalen, Duestien, Tabernakelet og Falkum barnehage.