Smittesituasjonen oppdatert


Publisert:

13.04.2021

Oppdatert:

29.01.2024 kl.09:06

I samtale med kommuneoverlege Mie Jørgensen har skolen fått bekreftet at det nå er definert 55 nærkontakter til den smittede. Nærkontaktene er i hovedsak medelever og lærere i klassen og faggruppene.

Alle disse har blitt eller vil bli kontaktet av smittesporingsteamet i kveld og få tidspunkt for testing på brannvakta på Notodden i morgen.

Husstandsmedlemmene til de 55 nærkontaktene er satt i ventekarantene til den første av nærkontaktens to tester er bekreftet negativ.

I tillegg til dette vil også de resterende 110 elevene i Vg2 og Vg3 på studiespesialisering (inkl. påbygg) få innkalling til test via SMS fra smittesporingsteamet. Disse elevene betegnes ikke som nærkontakter, men blir bedt om å holde seg hjemme i karantene inntil det er kommet svar på testen.

 

Hva skjer med skolen resten av uka?

Skolen holder stengt i morgen onsdag 14. april. Dagen bruker lærerne til å forberede undervisning på rødt tiltaksnivå på torsdag og fredag.

Elevene vil i løpet av morgendagen få beskjed på Teams om hvordan undervisningen vil bli lagt opp på torsdag og fredag. De som må hente eventuelle lærebøker og PC, kan ta kontakt med skolen via telefon 35 91 85 00.