Kåring av høstens beste praksiselever!


Av:

Line Keim-Andersen

Publisert:

14.01.2021

Oppdatert:

14.01.2021 kl.13:30

Elevene på vg1 salg, service og reiseliv har i høst vært ute i 10 ukers praksis hos ulike bedrifter i nærområdet. Og tradisjonen tro har lærerne og arbeidsgiverne kåret elever som får de aller beste tilbakemeldingene på jobben de utfører.

Senterleder ved Brotorvet, Bjørn Gunnar Standal Darre, bruker vanligvis å være tilstede under kåringen, men pga Covid-19 så lot ikke dette seg gjøre i år. Han ønsket likevel å si noen ord til elevene: «Dere gjør en kjempejobb alle sammen. Dere engasjerte og arbeidsomme ungdommer mottar i dag en fortjent hyllest, dere er fremtiden og skal erstatte samt ikke minst berike og utvikle det etablerte i bransjen», skriver han i en e-post.

I år gikk prisen til to elever, som begge har utmerket seg særdeles. Andreas Sundt Olsen og Odin Mathias Wangensteen Ressem. Andreas har vært i praksis på Claes Ohlson på Brotorvet og fikk blant annet tilbakemeldinger på at han jobber raskt og effektivt, er flink med kunder og viser et stort engasjement. Odin har vært i praksis hos Sport Outlet i Kragerø, og han berømmes for å være dedikert og engasjert og totalt tilstede i jobben sin. Begge mottok diplom og fikk hvert sitt gavekort. Vi gratulerer!