Krafttak mot kreft

Jente med mobitelefon
Foto: Jorunn Valle Nilsen

Publisert:

16.02.2022

Oppdatert:

24.03.2022 kl.14:01

Bamblerussen 2022 viderefører tradisjonen med å samle inn penger til kreftsaken gjennom aksjonen "Krafttak mot kreft".  9.mars gjennomfører de en dør til dør aksjon i sitt nabolag.  Ta godt imot de!

Vellykket innsamling

Årets innsamlingsaksjon "Krafttak mot kreft" ble gjennomført 9.mars.  Ansvarlig for aksjonen ved Bamble vgs Julie Christine Lekman sier: "Aksjonen ble vel gjennomført og da kom det inn en del penger. 10 mars kom "det skjer i bamble" ut så der ga flere av befolkningen bidrag, ettersom vi ikke rakk ut til alle i Bamble. Pr. 16.mars så ligger beløpet vi klarte å samle inn på ca. 8000 kr, og beløpet fortsetter å stige." 

Vi gratulerer russen med vel gjennomført aksjon og godt resultat!

Dør til dør-aksjonen 2022

Bøssebærere uten bøsser

Det er ingen bruk av bøsser i år. Det betyr at all innsamling skjer via Vipps og QR kode-skilt. Alle elever som skal ut å gå vil få hvert sitt skilt som da er det man samler inn via.  QR kodene er laget slik at de kan scannes fra «lang» distanse, slik at eleven ikke trenger å stå helt oppe i personen som åpner døra.

Digitale bøsser

For å få til dette har russen opprettet en "Digital bøsse" hos Kreftforeningen. Bøssen har sitt eget nummer på Vipps - 421006 + en QR kode som elevene vil ha med seg på et skilt når de går fra dør til dør den 9.mars. 

Dette betyr også at ingen elever skal, eller har lov til, å ta imot kontanter fra de dørene de ringer på! 

Ønsker du å være bøssebærer 9.mars?

Er du elev og vil hjelpe russen og bli med på aksjonen 9.mars - send SMS til 2277 med følgende tekst: BØSSE 421006 fornavn+etternavn 

 

Årets tema

Krafttak mot kreft 2022 har tema kreft med spredning. Sammen skal vi finansiere forskning som kan gi kreftpasienter med spredning litt mer tid. Aksjonen vil foregå fra 5. –13. mars 2022.

Les mer om hva pengene går til her.

 

Ønsker du å bidra til russens innsamling? - Vipps til 421006