Offisielt åpnet onsdag 23. august

Fylkesordfører Terje Riis-Johansen
Foto: Line Keim-Andersen

Publisert:

24.08.2023

Oppdatert:

25.08.2023 kl.10:16

Onsdag formiddag var det offisell ny-åpning av Bamble videregående skole. Som seg hør og bør med snorklipp, underholdning og pølsefest.

Endelig klar til åpning

I strålende sommervær ble det arrangert en flott åpning med taler, underholdning og servering av pølser og saft til alle fremmøtte.

Flere taler ved blant annet fylkesordfører Terje Riis Johansen,  Bambles ordfører Hallgeir Kjeldal, rektor Hermod Håtveit og elevrådsleder Markus M Johansen. Det forsatte med nydelig sang av kulturskoleelev Oda Marie Heggeli Kvisvik og av skolens egen lærer Sondre Johansen før snorklipping ved fylkesordføreren.

 

Nye lokaler til yrkesfagene

I den nye delen skal yrkesfagene som i sommer har flyttet ut fra Croftholmen holde til. Industri og teknologifag, elektro, helse og oppvekstfag og AHT har alle fått nye, flotte verksteder, praksisrom og klasserom her. 

Kantine og bibliotek

Nytt kantineutsalg er på plass og skolens bibliotek er flyttet hit. Lyse og fine lokaler med flere steder å sitte og jobbe eller spise. I samme område vil skolens "Digitopia" ( skolens lille digitale drivhus med diverse teknisk utstyr som gaming-pc-er, VR-briller, podcastutstyr, 3D-printere, droner mm) også komme på plass.

Arbeidsrom

I tredje etasje har skolens lærere fått sin egen etasje med arbeidsrom og gruppe/samtalerom. Det meste har kommet på plass siste uka før skolestart på mandag, etter en iherdig innsats av alle ansatte. 

Dette blir bra!

Elevrådsleder -2.jpg Oda M Kvisvik - 2.jpg

Sondre Johansen -2.jpgPølser og saft-2.jpg