Skolestart

Velkommen til skolestart for elever ved Bamble vgs, onsdag 18.august. Voksenopplæringen starter OBS! Tirsdag 24.august. Her finner du praktiske opplysninger for den første dagen hos oss. På grunn av Corona-situasjonen vil det ikke bli en stor samling av elever til oppstart. Men vi starter på GRØNT nivå.
Elever i tautrekkingskonkurranse

Oppstart på grønt smittevern-nivå.

Det vil si: 

  • Ingen syke skal møte på skolen
  • God hygiene
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Vanlig organisering av skoleklasser og skolehverdag

Oppmøte avdeling Grasmyr:

Alle Vg1 elever møter kl 09.00.

Fra kl 08.30 vil det være ansatte som møter dere ved inngangen med håndvask og hvor det er oppstart.

Vg2 og Vg3 elever møter kl 12.00.

Fra kl 11.30 vil også dere bli møtt ved inngangen med håndvask og får beskjed om hvor det er oppstart.

Oppmøte avdeling Croftholmen:

Alle elever skal møte kl 12.00.

Fra kl 11.30 vil det stå ansatte nede ved brua, der vil dere som skal gå på Elektro- og datateknologi eller Teknologi og industrifag bli sendt til riktig inngang hvor kontaktlærer møter dere. Her blir det håndvask og hvor det er oppstart.

Øvrige elever skal fortsette opp til Hovedhuset. Der får dere får henvisning til riktig bygning hvor kontaktlærere møter dere. Her blir det håndvask og hvor det er oppstart.

Hilsen
Hermod Håtveit
Rektor

Oppstart for Voksenopplæring - merk datoen! 

Oppmøte på avdeling Croftholmen ved hovedhuset.

Velkommen til skolestart for voksenopplæring ved Bamble vgs, tirsdag 24. august. kl.09.00.  

Lånekassen

Er du elev i videregående skole og har voksenrett, kan du få lån til utdanningen i Lånekassen. Les mer om lån på Lånekassens nettsider.

Skoleskyss, Elev-pc og stipend

Farteskyss

Har du krav på gratis skoleskyss kan du søke allerede nå. Du søker ved å logge deg inn hos Farteskyss med MinID eller bankID.  Se mer info på siden skoleskyss.

 Leie av pc og læremidler

Alle elever leier bærbar PC av fylkeskommunen. Det er ikke mulig å bruke egen privat PC eller nettbrett. For å få utlevert pc og lærebøker må du ha signert en avtale om dette, gjerne før første skoledag.  Avtalen  finner du mer informasjon om her. 

Stipend fra Lånekassen

Utstyrsstipendet skal bidra til å dekke det du trenger av utstyr på den linjen du tar, som for eksempel PC eller kokkeklær. Hvor mye du får, er avhengig av hvilken linje du tar. Alle har krav på stipendet, men du må huske å søke.

Det finnes også stipend for deg som ikke kan bo hjemme, har lang reisevei til skolen eller kommer fra en familie med lav inntekt. Du må oppfylle bestemte vilkår for å få slike stipend.

Les mer om de forskjellige stipendene på Lånekassens nettsider.

 

Publisert: 09.08.2021 Oppdatert: 18.08.2021 kl.10:06