Storforeldremøte 6.oktober kl. 18.00

Jenter med ryggen til
Foto: Anna Sørmarken Vestly, Jærbladet

Publisert:

16.09.2022

Oppdatert:

23.09.2022 kl.08:09

Bry deg! Bamble vgs er bekymret over utviklingen og det som skjer i forhold til rus i en del av ungdomsmiljøet i vårt nærområde. Sammen med Norsk narkotikapolitiforening arrangerer vi et «storforeldremøte» i storsalen på  Bamble Ungdomsskole.

Forebygging

Forebygging er viktigere enn noen gang. Derfor inviterer vi på Bamble videregående skole til et møte sammen med Norsk Narkotikapolitiforening. Arrangementet har til hensikt både å gi økt kunnskap og å stimulere voksne til å være med å legge grunnlag for å skape trygge og gode oppvekstvilkår.

Rektor Hermod Håtveit ønsker dere velkommen kl.18.00 i storsalen på Bamble Ungdomsskole. 

"Bry deg!" 

Torbjørn Nervik fra Norsk Narkotikapolitiforening holder foredrag om hva foreldre og andre voksne som er tett på ungdommen bør vite og hva de alene og sammen med andre kan gjøre for å skape gode oppvekstvilkår.

"Tør du?"

Mona og Arne Bratland mistet sin sønn Haakon den 30.september 2017 i overdose og bruker nå mye av sin energi på å forhindre at andre må oppleve det samme. Dette er et foredrag om hvordan det er å miste sin sønn og med et viktig budskap om hva bruk av såkalt "ufarlig" narkotika kan medføre.

 

Vi bryr oss og ønsker å se så mange som mulig av dere foreldre/foresatte denne kvelden.

VELKOMMEN!