Vellykket spillturnering

Her spilles Beat Saber med stort engasjement, spillet ble strømmet direkte på storskjermen i kantina.

Av:

Elever i 2ISA

Publisert:

04.03.2021

Oppdatert:

04.03.2021 kl.12:06

De tre siste dagene før vinterferien arrangerte IKT-klassen en spillturnering for alle elever på Bamble vgs. Nærmere 30 elever fra ulike klasser var med og spilte, og gjennomføringen gikk over all forventning.

Spillene som elevene konkurrerte i var FIFA 21, Rocket League, Beat Saber, Minecraft og Mario Kart. Super Smash var også opprinnelig på listen, men ble fjernet da ikke nok elever meldte seg på.  

Smittevern var et hovedfokus under turneringen, og vi var nøye på å opprettholde gode rutiner med håndsprit og avstand mellom elever.  

Turneringen startet opp onsdag med FIFA 21 på rommet til IKT-klassen. Med et entusiastisk publikum (med god avstand seg imellom) som fulgte med på storskjermen, spilte elevene mot hverandre én mot én. De første rundene ble unnagjort samme dag, og spenningen bygde seg til sluttspillet som skulle holdes neste dag.  

Under sluttspillene var oppmøte fortsatt stort og elevene kriget om å sikre seg en plass i finalen. Finalen ble gjennomført samme dag, og vi kunne kåre en vinner. Premien var et gavekort som vinneren kunne bruke på hva de ville i kantina.  

De andre spillene, som Rocket League, Beat Saber og Minecraft ble utført i Digitopia, skolens spillrom. Herfra ble det strømmet direkte på storskjerm i kantina, og på turneringens egne YouTube-kanal. På Rocket League spilte elevene parvis.  

Oppsummert ble spillturnering en suksess med stort oppmøte og elevene var veldig fornøyd med at dette ble arrangert. 

Spillturnering 6.png

Mario Kart på storskjerm i kantina.

Spillturnering 2.jpeg

Ivrige gamere.

Spillturnering 3.jpeg

Her spilles FIFA 21 i klasserommet til 2ISA.

Spillturnering 5.jpeg

I tillegg til proft markedsføringsmateriell, lagde elevene også en egen nettside for spillturneringen, hvor blant annet påmeldingen foregikk.