Viktig info til foresatte for våre VG1 elever!


Publisert:

05.05.2021

Oppdatert:

05.05.2021 kl.09:04

Nå kan du hjelpe oss med å sikre at vi har riktig kontaktinformasjon til deg som foresatt.

 

Viktig informasjon til foresatte  for elever på vg1 ved Bamble vgs!  

I disse dager er det ekstra viktig for skolen å kunne nå raskt ut til foresatte,  og da er det en forutsetning at vi har korrekt kontaktinfo.

Det kan du som foresatt hjelpe til med, ved å legge inn ditt mobilnummer og epost i vårt nye skoleadministrative system Visma InSchool.  

Slik gjør du:

Her får du først en film om fremgangsmåte og hva Visma InSchool kan gjøre for deg som foresatt, deretter ser du link til innlogging og en guide steg-for-steg til hvordan legge inn din informasjon. 

Logg deg inn

 

Trykk på : Logg inn med ID-porten 

imageai86.png

Når du har logget inn i Visma InSchool, ser du den blå menyen på venstre side. 

Trykk på elevens navn og gå til menypunktet "Kontaktopplysninger".  

Under "Kontaktpersoner" finner du ditt navn og trykker på "Handlinger" + "Rediger", deretter finner du feltene for mobilnummer og epost og legger inn korrekt info.  

Trykk på "Lagre". 

 

Takk for at du la inn denne viktige informasjonen! 

Bruk gjerne litt tid til å se rundt i Visma InSchool og de mulighetene som finnes der for å være oppdatert på skolehverdagen.  

 

Vi gjør oppmerksom på at det i video vises til menypunktet "Samtaler", men på Bamble vgs har ikke foresatte denne tilgangen. Det er kun foresatte for elever på vg1 som får tilgang til Visma InSchool, i denne omgang. Elevene har blitt informert om at foresatte får tilgang til Visma InSchool. 

Ta kontakt

For spørsmål angående Visma InSchool, ta kontakt med Elin Mjøen via en melding i systemet eller send en epost til: elin.mjoen@vtfk.no.