Åpen skole på avdeling Lunde

Elever på de ulike programfagene
Foto: Nome vgs.

Publisert:

18.01.2022

Oppdatert:

30.01.2022 kl.21:36

Lørdag 12. februar kl. 10 til kl. 14 har vi åpen skole på avdeling Lunde

Våre dyktige elever og lærere står klare til å ta imot alle dere som er nysgjerrige på skolen og utdanningsprogrammene våre.

Om du skal søke skoleplass, eller om du bare har lyst til å komme innom for å se hva vi driver med her på skolen, velkommen er du uansett.

Nome videregående skole jobber også mot å bli en dysleksivennlig skole.

Klokken 12. i skolens auditorium vil vi informere om skolens arbeid for å tilrettelegge og følge opp elever som opplever lese- og skrivevansker.Vi tar gjerne imot spørsmål og deler erfaringer, åpent for både elever og foreldre.

Vi har fem utdanningsprogram, og alle vil være på plass og vise deg hva de har å tilby.

    -Bygg- og anleggsteknikk
    -Elektro og datateknologi
    -Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign
    -Helse- og oppvekstfag
    -Teknologi- og industrifag

Du kan få vite mer om hvert enkelt studieprogram, hvordan skoledagen egentlig er, og ikke minst, hvilke muligheter du har når du går yrkesfag, om valgmuligheter i arbeidslivet, eller videre studier.
Mulighetene er mange!

Elever og lærere på Vg2 Frisør vil ha en utstilling i foajeen, det vil bli farging av bryn, fletting og annet.

På tømrerverkstedet kan du følge med på produksjon av skytebukker, som brukes av skyttere når de skyter på blink. Disse vil også være mulig å kjøpe. Det vil også være annen tømreraktivitet, og det vil bli grilling av pølser.

På murerverkstedet kan du se kreativ flislegging, der elevene lager en ramme av flis, som dekoreres etter form og fantasi.

Elevene på Helse- og oppvekst Vg1 og Vg2 demonstrerer førstehjelp og bruk av diverse utstyr som brukes innenfor helse, og i opplærings- og pasientsituasjoner. Måling av blodtrykk, blodsukker m.m.

For deg som er interresert i elektro, ta turen innom Vg1 og Vg2 Elektro, de har mye spennende å vise fram.

I klasserommene vil det foregår blandt annet motorstyring, smarthus m/ raspberry og home assistant, PLS og bygningsautomasjon, skjult anlegg, åpent anlegg, brannalarm. Skjult anlegg lysstyring og stikk, åpent anlegg demonstrasjon, Vg1.

VG2 Elektro vises kamerovervåkning, motorstyringer, lys-styringer, forsterkerdemonstrasjon og PLS- demonstrasjon av motor- og lys-styring. 

Elevene på TEK, Teknologi- og industrifag er på plass i verkstedene, og viser fram ulike arbeider og hva de lærer når de går på TEK.

Du kan også lese mer skoletilbudet vårt her